ONLİNE ZAYIFLAMA SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ONLİNE ZAYIFLAMA SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ
Kilobekçiliği Sistemi

Perşembe

Şimdi Kontrolü Ele Alma Zamanı

Suçlu, suçlu,suçluuu...

         Hisleri bastırmak için yemek yemek suçluluk duygusuna sebep olur ve suçluluk duygusu daha çok yemeye.. Müebbet-ül hapissin bu cehennemde. Araştırmalar %75 duygusal ve çeşitli şartlandırmalarla yiyorsun diyor Her akşam 6 da yemek yiyorsan, yemek yemene rağmen 6 da acıkman gibi.

         Kendimizi affedip sıfırdan başlamalıyız. Her gün yeni bir gün sadece Pazartesi değil başlangıç için. Hislerin kontrolü kolay olmayacak kadar kolay bir olgu. Biraz planlamaya bakıkoy Bizi tetikleyen şeyleri bulmalıyız önce yorgunluk,stress,üzüntü her ne ise Sonra yediklerimizi ve hislerimizi yazmalıyız böylece daha rahat görebiliriz En keyifli şey kendini analiz etmek Kendimize zaman ayırmalıyız ve sporu eksik etmemeliyiz Spor hem iyi hissettiriyor hem de dikkati dağıtıyor.

         Eski bir sevgiliyi unutmak kadar zordur çikolatanın ödül ile eşleşme duygusu. Halbuki eski sevgiliyle yürüseydi onunla devam ederdin değil mi? Çikolata ödül olamaz. İnsanız canımız illa ki birşeyler çeker Miktar önemli Duygusal yiyorsak duramayız ama fiziksel açlığımızı bastırıyorsak bir parça alıp doyarız.

         Kendimizi adil yargılamalıyız duygusallığın vermiş olduğu bastıramadığımız o yeme isteğini hapsettikçe daha çok şiddetleniyor. Onu affedip serbest bırakmalıyız ki bi daha geri gelmesin. Ve kendimiz için güçlü hedeflerimiz olmalı. Bu hedeflere yapay hislerle ve canlandırmalarla ulaşabiliriz. Duygular bize hizmet etmek için varlarsa hizmet etsinler. Şimdi kontrolü ele alma zamanı..


Aıklama :

Online zayıflama sisteminde üyemizin, sürecine dair yazdığı bir yazıdır

Online zayıflama sistemini kullanan ve zayıflamanın zihinsel yönünü görebilen üyemiz, hislerini kontrol etmek ve duygularına hükmedebilmek üzerine bu cümleleri kaleme almıştır.
Zayıflamanın sadece rakamlara odaklanarak mümkün olmayacağını, kalıcı olarak kilo vermenin kendini, zihnini ve bedeninin anlamaktan geçtiğini söyleyebiliriz. Ve zihnimizi doğru yönlendirerek birçok şeyi başarabiliriz.

Sizde online zayıflama sistemimiz hakkında bilgi edinmek istiyorsanız adresimizi ziyaret edin

www.geliserekzayiflama.com








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder