ONLİNE ZAYIFLAMA SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ONLİNE ZAYIFLAMA SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ
Kilobekçiliği Sistemi

Salı

KİLOBEKÇİLİĞİ SİSTEMİ



Kilobekçiliği sistemi nedir? İnsana neler katar neler. Başlarda kilo vermek için başvurduğum bu SİSTEMİN hayatım için aslında ne denli güzel bir başlangıç olacağını tahmin bile edemezdim. Gelişerek değişim sürecinde ilk adım bence bildiğiniz bütün doğru ve de yanlış bilgileri bir kenara bırakmak yeniden öğrenmeye başlamak. ÇEMBER içinde bulunduğunuz yeri görerek bütüne doğru gitmek. Hepimiz defalarca kilo vermeyi denedik istedik verdik de. Fakat yolunda gitmeyen bir şeyler vardı ki verilen kilolar fazlası ile geri alınıyordu. Çünkü dayatmalar zorunluluklar vardı. Bu sistemde anahtar sizsiniz sizin istekleriniz tercihleriniz önce siz ve de mutluluğunuz kendinizi iyi hissetmeniz. Kilo bir problem midir yoksa yaşanılan problemlerin ortaya koyduğu bir sonuç mudur? Ya da ideal kiloya geldiniz korudunuz da bu her şey midir? Yani asıl olan sağlıklı bir beden ise sağlıklı düşünmeyi öğrenmek insanı hem fiziksel hem de zihinsel yönüyle ele almak gereklidir diyen harika bir Sistem gelişerek değişim sistemi. Siz kendi tercihleriniz ile zayıflamaya başladığınızda kendi bedeninizi tanıdığınızda kalıcılığa doğru ilk adımı atıyorsunuz. Kilobekçiniz ile önceliğin siz ve de hayatınız olduğu size göre hazırlanan sağlıklı yaşam programları ile her daim anlayış içinde harika bir süreç... Gerçek ve de fiziksel açlığı öğrenip kontrol edebilmesini öğrendiğimiz. Sporun hayatımıza katkıları gözlerinde ışıltı olan mutluklara tutunup doyumu sağladığınız besin dışı enerji kaynakları aldığınız besinlerin vücudunuz üzerine etkileri bunları tanıma.. Kendi potansiyelinizi görme farkındalık süreçleri.. Ve de en önemlisi bunları öğrenirken size her defasında yine yeniden dedirtebilen yol arkadaşlarınız kilobekçileriniz ile yalnız değilsiniz. Bu hayatta hiç bir şeyi takıntı haline getirmemeyi kiloyu, tartıyı sporu miktarı size gösteren hayatı akışı ile birlikte kabul edip yaşamayı öğreten. Aslında kilo vermek için başvurulan fakat kendini tanıyarak yeni bir SEN olarak çıktığın bir SİSTEM... SİZE değerli olduğunuzu yeniden hissettiren anlayış içen de geçen kilo problemi olsun yada olmasın herkesin deneyimlemesi gerektiğine inanıyorum. Siz yeter ki isteyin gerisi gelecektir hayatın bin bir güzellikte olan renkleri ile!

Alıntı :

Okumuş olduğunuz yazı kilobekçiliği sisteminde üyemizin, sürecine ithafen yazdığı bir yazıdır.

Açıklama :

Yeni Nesil kilobekçiliği sistemini gerçek mana da yaşayan üyemiz, kilo verme sürecini en başından en sonuna kadar samimi ve içten bir şekilde anlatmıştır.
Kilobekçiliği sisteminin kişiye zayıflamanın yanı sıra neler kattığı hakkında, kendi yaşadığı değişimler üzerinden değerledirmeler yapmıştır. Sürecin sadece fiziksel değil zihinsel tarafının da çok önemli olduğunu belirten üyemiz, kilobekçiliğisistemini kilo problemi yaşayan herkese tavsiye etmektedir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder